Adresse: 
Fossbekkveien 33
4790 Lillesand
Tlf   900 30121

Eller send e-post
svein@eurobolig.no

 

PORTUGAL - ALGARVE

Vi kan tilby over 1.000 boliger, i alle størrelser og prisklasser, for salg langs Algarves kyststripe. Vi har boliger for salg i alle byene langs kysten, så som i Tavira, Cabanas,Faro, Olhäo, Albufeira, Alvor, Lagoa, Pera, Portimäo, Salema, Lagos med flere.

Vi tilbyr Leiligheter, Rekkehus og Villaer, både nær kysten og litt mer landlig. Prisene bå boliger i Portugal har gått ned en hel del de siste årene og nå har man muligheten til å få seg en flott bolig til meget fornuftige priser.

Vi har et stort utvalg av boliger i Portugal, se mer HER Kontoret i Algarve heter Ideal Homes.

Bilder fra Algaves flotte strenderUnder her er det noen få eksempler på boliger som vi kan tilby i Portugal. Ta kontakt for å få tilsendt mer informasjon om hva vi kan tilby.


Flott leilighet, nærme stranden i Lagos.

Denne leiligheten har 1 soverom og ligger kun ett par hundre meter fra Praia de Luz, en av de flotteste strendene på Algarve.
Felles hage med basseng

Kun 125.000 €

 


Luxusleiligheter ved Porto Mos, Lagos

Fantastisk flott anlegg med 2 og 3 soveromsleiligheter, beliggende med panoramautsikt mot havet.

 

Delikat anlegg med stort basseng

Fra 365.000 €

 


Flott villa ved Vilamoura, med 3 soverom

Flott villa som ligger rett i utkanten av Vilamoura, kun 10 minutter fra stranden. Ligger i et rolig villaområde, med flere andre hus i nærheten.

Egen hage med basseng

Pris 345.000 €


Flotte leiligheter i Tavira, 2 og 3 soverom

 

Her er det spaseravstand til en mengde barer, restauranter og butikker. Det er kun 5 minutter til Gran Plaza kjøpesenter

Flott investeringsmulighet

Priser fra 180.000 €

 


Luksus villa i Albufeira

Villa med panoramautsikt mot marinaen i Albufeira. Dette huset er bygd i 2. etasjer og har 3 soverom, 4 bad, 2 stuer med mer

Fantastisk hage med basseng

Pris 1.850.000 €
 
Vårt kontor i Portugal tilbyr et stort utvalg av boliger i alle prisklasser, og vi kan finne frem til din drømmebolig, nesten uansett hva du ser etter. Ta kontakt for mer info.

Vi arrangerer visning eller egen visningstur til Portugal hele året. Våre turer varer i fra 3 – 4 dager og koster deg kun 1.990.- nkr pr. person. Da inkluderer vi flybilletter, transport til og fra Faro flyplass, hotell med frokost samt all omvisning i Portugal. Ta kontakt for mer info om når tid vi kan arrangere en tur for dere.

Offentlige avgifter kommer i tillegg til alle priser i Portugal.
 


 

 

   

 

VISNINGSTURER TIL
SPANIA, TYRKIA
ELLER KRETA

KUN 1.990,- 
Pr. pers

Store rabatter på boliger i Spania nå. 
Se Spaniasidene for mer info.