Adresse: 
Fossbekkveien 33
4790 Lillesand
Tlf   900 30121

Eller send e-post
svein@eurobolig.no

BOLIGER I TYRKIA

Vi kan nå tilby et meget stort utvalg av boliger i Tyrkia, langs hele kysten rundt Alanya. Prisene i Tyrkia er nå bedre enn på mange år og nå kan man gjøre et meget godt kjøp.
Vi kan tilby leiligheter og villaer i alle prisklasser og under her finner du et lite utvalg av de mest populære modellene. I hvert av disse anleggene finnes det flere typer av leiligheter.
Vi har alltid oppdaterte prislister og plantegninger på alle anleggene som vi kan tilby, ta kontakt for mer info. Vi har flere hundre boliger for salg, i alle prisklasser.

 

 

 


LORY QUEEN

Meget flotte leiligheter som ligger i Kestel, kun 500 meter fra stranden.

Her er det både innendørs og utendørs basseng, frisør, treningssenter, Jacuzzi, Tyrkisk bad med mer 
Kun 100 meter fra butikk og det ligger flere restauranter i nærheten

 

CRYSTAL PARK

Dette anlegget ligger i Cikcilli, kun 4500 meter fra stranden. Dette er et populært område for nordmenn. har har man gangavstand til alt man trenger, og anlegget inneholder alle mulige fasiliteter, så som innendørs og utendørs basseng, Jacuzzi, Tyrkisk bad, sauna, bowling, tennis osv.....
Her finnes det nå kun få leiligheter igjen, med 2 soverom.

 

TWIN TOWER

Bedre beliggenhet skal du lete lenge etter, rett ved stranden og med en mengde restauranter og butikker rett i nærheten.
Anlegg som har alt man trenger så som innendørs og utendørs basseng, frisør, treningssenter, Tyrkisk bad, Jacuzzi, bordtennis med mer.
Leiligheter med 1, 2 soverom eller Penthouseleiligheter med 3 soverom

 

SIBERLAND

Dette prisgunstige anlegget ligger i Avsallar, kun 800 meter fra flotte sandstrender og med gangavstand til butikker og restauranter.
Rimelige studioleiligheter og leiligheter med
1soverom.
Meget flotte fellesområder med innendørs og utendørs basseng, Tyrkisk bad, sauna, treningsfasiliteter, tennisbane frisør med mer.
 

 

CRYSTAL NOVA

Dette anlegget ligger sentralt til i OBA, og med gangavstand til både butikker, restauranter og til sentrum. 800 meter til flotte strender.
Elegant anlegg med en mengde fasiliteter, så som svømmebasseng både inne og ute, Tyrkisk bad, sauna, treningssenter, tennisbane med mer.

Leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom samt penthouseleiligheter med takterrasse.

 

ARAMIS TERRASSE

Dette flotte komplekset ligger i Cikcilli, med flott utsikt fra flere av leilighetene. Kort vei til butikk og stranden ligger 1,5 km unna. Anlegget ligger 3 km fra Alanya sentrum.
Her er det mange typer av leiligheter å velge i mellom, med 1, 2, 3 eller 4 soverom.

Populært og flott anlegg

 

CALISTA

Elegant anlegg som ligger i Mahmutlar, 5 meter fra stranden. Mer sentralt kommer man ikke, med kun en rusletur til en menge butikker og restauranter. Det er også kun 200 meter til sentrum.
Fantastisk anlegg med innendørs og utendørs basseng, treningssenter, Tyrkisk bad, sauna, tennisbane, bordtennis med mer.....
Leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom.

 

Vi ordner selvsagt gjerne med en visning av aktuelle boliger dersom dere skal på ferie til Tyrkia. Gi meg bare beskjed om når tid dere er i Tyrkia så setter vi opp en avtale om omvisning.

Vi arrangerer visningsturer til Tyrkia hele året. Våre turer kan vare fra 4 – 7 dager og dere betaler kun for flybilletten selv, kontoret i Tyrkia dekker transporten tur/retur flyplass samt overnatting i leilighet eller på hotell. Dersom turen ender med at dere kjøper en leilighet vil dere få kreditert kostnaden for flybillettene (maks 2 personer.)

Kontakt meg på svein@eurobolig.no eller tlf 0047 900 30121.
Skriv gjerne litt om hva dere ser etter så kan vi sende dere flere forslag innenfor deres ønsker,


 


 

 

 

VISNINGSTURER TIL
SPANIA, TYRKIA
ELLER KRETA

KUN 1.990,- 
Pr. pers

Store rabatter på boliger i Spania nå. 
Se Spaniasidene for mer info.