Adresse: 
Fossbekkveien 33
4790 Lillesand
Tlf   900 30121

Eller send e-post
svein@eurobolig.no

 BOLIGER I SPANIA

Vi har et meget stort utvalg av forskjellige boliger for salg i Spania, både langs Costa Blanca kysten, og
i Costa Calida / Costa Almeria. Under her er det bilder på noen av de mest populære modellene
som vi kan levere for øyeblikket. Vårt hovedkontor i Spania, MASA International, har levert over 32.000
boliger siden starten i 1981. Dersom du vil søke på alle boliger som vi kan levere gjennom MASA kan
du klikke på denne linken her :  MASA International SL.

Husk å legge til offentlige avgifter på alle priser i Spania, ca 13 - 14 % på både nye og brukte boliger.
( Dette i
nkluderer da moms ( IVA ), Skjøte, Tinglysning, Advokatsalær, Vann og strømkontrakt mm )

Finanseringsbistand. Vi kan hjelpe til med lån i Spanske banker, og det er også mulig å finansiere boligene
i DNB
 Luxembourg.  Se mer på denne linken, og last ned søkeskjema fra DNB Luxembourg.

Her finner du noen få av de mest populære anleggene vi tilbyr for tiden, men utvalget vårt er meget stort og vi kan tilby over 800 boliger for salg til enhver tid, både nye og brukte. Ta kontakt for å få tilsendt informasjon om hva vi kan tilby.


Vista Azul

Det bygges for øyeblikket flere Vista Azul anlegg og man kan nå kjøpe seg en leilighet med 2 eller 3 soverom. Det bygges både ved Punta Prima og ved Villamartin.

Det nyeste anlegget ved Punta Prima heter Vista Azul XXVIII og her finnes det flotte leiligheter med 3 soverom og 2 bad.

Se alle Vista Azul anleggene HER


Terrazas de Campoamor

Meget flott anlegg som er under bygging av en av de største utbyggerne på denne delen av Costa Blanca kysten. Her er det leiligheter med enten 2 eller 3 soverom å velge i mellom. Leilighetene i øverste etasje har egen takterrasse med panoramautsikt mot hele Middelhavskysten. Meget gode priser. Ligger på Lomas de Cabo Roig

2 eller 3 soverom, se mer HER


Oasis Beach X - Guardamar

Vi kan tilby leiligheter fra utbyggeren som har levert mange populære anlegg ved Torrevieja de senere årene. Her får man leiligheter med 2 eller 3 soverom, og enten nede med egen hage eller oppe med egen takterrasse. Disse nye leilighetene bygges på El Razo, ikke langt fra Guardamar. 
Ta kontakt for mer utfyllende informasjon.

Se alle modellene HER


Sol Park

Sol Park er et helt nytt anlegg som er under bygging i Aguas Nuevas. Her finnes det leiligheter med 2 eller 3 soverom, og egen hage eller egen takterrasse. Meget flotte og moderne boliger, med et stort fellesanlegg med basseng. Det følger parkering i underetasjen med til alle leilighetene.
Her kan man spasere til flere restauranter og butikker, og La Mata stranden er ikke langt unna.

Se alle modellene HER


Villamartin Garden

Meget flotte leiligheter som bygges ikke langt fra Villamartin Golf, og med gangavstand til det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard. Dette er fantastisk flotte leiligheter med store terrasser, enten med 2 eller med 3 soverom. Flotte fellesområder med store svømmebasseng, hvorav ett er oppvarmet.

2 eller 3 soverom, se HER


Villa Mediterraneo

Midt i Santa Pola kan vi tilby ferdigbygde leiligheter med 2 eller 3 soverom, og rekkehus med 3 soverom og 2 bad. På rekkehusene kan man velge seg en modell med egen kjeller og parkering i underetasjen.
Her bor man rett ved sentrum og med en liten rusletur ned til flotte strender. masse restauranter og butikker rett i nærheten.

Se mer av disse flotte boligene HER


Mar de Pulpi

Her finner vi et meget flott anlegg som ligger helt nede på stranden ved San Juan de los Terreros. Det finnes flere typer av boliger her, med 1, 2 eller 3 soverom. I anlegget finnes det også et eget senter med butikk, restauranter, trenings senter med mer. Dette er et fantastisk flott anlegg for de som ønsker et stille og fredelig område
Ta kontakt for å få tilsendt utfyllende info.

Her er det mange modeller, se HER


Sunset Drive

Et fantastisk kompleks under bygging i Benidorm, med meget flotte leiligheter med 2 eller 3 soverom og store terrasser. Fantastiske fellesområder med alt man ønsker seg - 3 svømmebasseng, ett oppvarmet, 3 Jacuzzi, 2 barer hvor den ene er innlemmet i ett av bassengene, treningsrom med mer. Ta kontakt for mer info.


Valentino Golf

Her får man mye for pengene. Flott anlegg med leiligheter som har 1 eller 2 soverom til gode priser. Flotte fellesområder  med flere svømmebasseng og parkering i underetasjen.
Her er det kun en liten spasertur til Villamartinsenteret med et stort utvalg av restauranter og en flott kolonialbutikk.

Se mer av disse flotte leilighetene HER


Breeze Aguas Nuevas

Endelig kan vi tilby ett nytt anlegg fra en av de store utbyggerne i Torrevieja, Urmosa. Her kan man kjøpe seg en leilighet med 2 soverom og 2 bad eller et hjørnehus med 3 soverom og 3 bad.
Anlegget ligger med gangavstand til alt man trenger i hverdagen.

Se mer av Breeze HER


Villa Korum 

Dette er 3 meget flotte og ferdigbygde viller som ligger i Doña Pepa, rett ved Ciudad Quesada. Her får man 3 soverom, 2 bad, stue med stor takhøyde, moderne kjøkken, flere terrasser og en flott hage. Her er det mulighet for å bygge seg sitt eget basseng. I nærområdene finner du butikker og restauranter, samt en flott golfbane.

Se mer HER


Finestrat Hills

I området i mellom Benidorm og Finestrat kan vi tilby forskjellige modeller av meget eksklusive villaer med 3 eller 4 soverom og 3 eller 4 bad. Alle husene leveres med flotte hager med privat basseng, store terrasser, moderne kjøkken med hvitevarer inkludert med mer. Ta kontakt for å få tilsendt utfyllende info.

HER ser du alle tre modellene

 

MASA International som er vårt hovedkontor i Spania vinner ofte priser for sin kvalitet som eiendomsmegler. European Property Award er en av disse premieringene.

Vil du se på alle de Villaene som vi kan levere langs kysten,
se mer HER.


HER kan du finne alle boliger vi har som koster under 100.000 €.

Vi kan også tilby et stort utvalg av flotte leiligheter, rekkehus og eneboliger i Albir, Alfas del Pi og Altea. Ta kontakt
for å få tilsendt full oversikt over vårt utvalg.

Vi tilbyr visningsturer til Spania hele året. Se på siden som heter Visningsturer for mer info.

Har du lyst til å lese mer om forskjellige emner fra Spania,
Se på SPANIA24.NO - Klikk Her

 

 

VISNINGSTURER TIL
SPANIA, TYRKIA
ELLER KRETA

KUN 1.990,- 
Pr. pers

Store rabatter på boliger i Spania nå. 
Se Spaniasidene for mer info.