Adresse: 
Fossbekkveien 33
4790 Lillesand
Tlf   900 30121

Eller send e-post
svein@eurobolig.no

Våre samarbeidspartnere :

Spania
MASA International som har solgt over 32.000 boliger i løpet av de 33 årene de har drevet med boligformidling i Spania. De har hoved-kontor i Torrevieja, men kan levere boliger både på Costa Blanca, Costa Calida og Costa Almeria. Vi er hovedagent for MASA Inrenational både på sør og vestlandet.


Tyrkia
Vi tilbyr nå et stort utvalg av flotte boliger i Tyrkia via Alanyaeiendom. Ta kontakt for mer info.

Portugal

IDEAL
 HOMES Portugal kan tilby over 1.000 boliger langs Algarves kyststripe, og ved golfområdene, og sammen med de tilbyr vi leiligheter, rekkehus og villaer i alle prisklasser. Vi har visningsturer til Portugal hele året.

     
Kreta
På Kreta samarbeider vi med
EUROLAND CRETE. Gjennom disse har vi tilgang på en rekke forskjellige boliger. Vi kan leverer leiligheter, rekkehus og eneboliger. Man kan til og med bygge seg en flott villa på egen tomt. Vi kan levere tomter fra 7 meter til 7 km fra sjøen, og med tomtestørrelser fra 500 m2 til 4.000 m2.

   
Malta.
Vi kan nå tilby et stort utvalg av flotte boliger på Malta. Vår samarbeidspartner på Malta er Frank Salt - et av de største Meglerkontorene på øyene.

Eurobolig AS har avtale med forskjellige utbyggere og meglerforetak i de forskjellige landene. Vi har avtale om å markedsføre disse forskjellige boligene for våre samarbeidspartnere. Eurobolig As er ikke et eiendomsmegler firma, men en formidler av boliger. Alle kontrakter tegnes direkte mellom utbygger og kunde. Det koster ikke våre kunder noe ekstra å bruke oss for å finne seg sin drømmebolig. Vi har nå 16 års erfaring i denne formidlingstjenesten, og vi har hjulpet over 400 kunder med å finne den rette boligen.

 

VISNINGSTURER TIL
SPANIA, TYRKIA
ELLER KRETA

KUN 1.990,- 
Pr. pers

Store rabatter på boliger i Spania nå. 
Se Spaniasidene for mer info.